opstekers voor een ander gesprek

Inschrijven

Details

Van Woensdag 14 April 2021
Tot Woensdag 14 April 2021
Frequentie Eenmalig
Dag Woensdag
Tijd 09:00 - 12:00
Prijs €0
Locatie -
Type activiteit informatief

Omschrijving

 

Locatie: Een interactieve online workshop via ZOOM 

Let op: als u zich aanmeldt, dan geeft u automatisch toestemming om uw mailadres door te geven aan de trainer. Deze gebruikt uw mailadres alleen om u te laten deelnemen aan de bijeenkomst en om de lesmaterialen toe te zenden. Daarna verwijdert de trainer uw adres uit haar bestand.

Trainer: Hermien Auf der Haar

Voor wie:         

Maatjes en andere vrijwilligers die regelmatig (beeldbel) contact hebben met mensen in een geïsoleerde en/of kwetsbare positie.

Wat kunt u verwachtent:

Een workshop vol korte, speelse, creatieve en inspirerende werkvormen om tot andere gesprekken te komen. Gesprekken over lichtpuntjes, over de dingen die positieve energie geven, die helpen om vol te houden in zware tijden.

Oplossingsgericht, empowerend en uitstekend bruikbaar tijdens het videobellen zolang de coronamaatregelen live-contact moeilijk of onmogelijk maken.Natuurlijk is het geleerde ook toepasbaar in contacten als er weer meer mogelijk is.

U ontvangt voorafgaand aan de workshop per e-mail een bonte verzameling werkvormen die we tijdens de workshop (verder) uitproberen en bespreken.